Vilken tesort är du?

Vilken tesort är du?

Earl Grey

Du tar det säkra före det osäkra. Svart te skall drickas svart raskt uppp och ner. Du tittar punktligt på Aktuellt varje kväll och dukar upp med en fiberrik smörgås med gurka som tillltugg. Överrakningar i tillvaron är ovälkomna och du skrapar pliktskyldigast ihop dina brödsmulor och diskar din tekopp noga eftersom du vill undvika bakterieansamlingar i stora mängder. Du har troliligtvis en beige fondvägg någonstans i ditt hus. Ledord: Invand rutin är en glad C vitamin!

Tuttifrutti
Du älskar smaken av rosa smackande bubbelgum i din mun och är bästa vän med Hello Kitty. Du gillar även rosa prinsessfluff och ses gärna iförd tiara såväl till vardags som till fest. Du har minst 15 barbies i ditt hushåll som du troget friserar inför varje kommande festaktivitet. Teet acckompanjeras gärna med ett överflöd av marshmallows i chockrosa nyans.Ledord: Livet är en fest!

Friggs örtte, grönt te
Du strävar efter sund själ i en sund kropp men är egentligen en odiagnostiserad hypokondriker som ständigt bär med sig hemliga lager av handsprit i bakfickan. Du älskar skogspromenader och går på buddhistyoga varje onsdagkväll för att hålla både kropp och själ i form. I dina forna dagar odlade du maruijana på balkongen, men detta är numera preskriberat sedan länge:Ledord: En sund själ i en sund kropp.

Rooibos: Detta val av tesort är en täckmantel för dina socialistiska värderingar. Du attraheras motvilligt av Juholt mustachen och gillar att retas med försäkringskassan. Du läser Karl Marx som godnattsaga för dig själv för att stärka en den lille kommunistådran. Du gillar rökiga cafeer i skumraskcaféer och tar gärna en cigg för att förstärka dimman kring din aura.  Ledord:När dimman skingras kommer sanningen fram

Whiskeyte/Rökigt
Du är bästa vän med Fåret Shaun och går gärna runt i skotskrutig kilt för att glädja dina medmänniskor. Du tar gärna afternoon te med tillhörande scones med egengjord körsbärsmarmelad i glada vänners lag.Du attraheras av gröna öppna fält och betande får och ser dig själv som den ultimate fårahedern.Här sitter du och filosoferar gärna i sällskap av en fin årgångswhiskey och kommer fram till ultimata sanningar där du är den självklare ledaren.  Ledord: Människan är blott ett vilset får på den gröna klöverängen!

Söderhavste, frukteer

Du drömmer i hemlighet om den ultimata söderhavsön och ett liv i lättja bland palmerna. Du attraheras av blommors färprkat och försöker införliva detta i ditt hem med starka färger. Du har minst en illrosa fondvägg och 15 olika kaktussorter som du troget övervattnar. Du visualiserar dig själv i hängmattan men har egentligen ett deltidsjobb på Ica Maxi i kassan och minst tre snoriga ungar att hämta på dagis på vägen hem till en stressad spaggeti och makaronvardag. Livet är en kättja. Bättre att leva sitt liv i lättja, vettja!

Vitt te, silverte, Indisk Chai
Detta är det nya osynliga livet. Du är egentligen en nomad i Himalaya och är personlig vän med Dalai Lama. Han ringer dig med jämna mellanrum för att fråga om råd om nästa stora fredsfördrag och du har alltid någon bra livsssning att komma med. Du brygger ditt te på friskt källvatten från de snötäckta bergens topp och trivs med din ensamhet. Skulle någon vilsekommen turist halka in i bergsgrottan bjuder du honom på Indisk Chai och berättar om dina äventyr som Hindu på koryggen i Bombay. Ledord: Ensam är stark!

Fixk du tesortsväljarångest?
Grattis du är en människa av kött och blod!



Kommentarer
Postat av: Mamsen

Den där whiskeyrökiga tevarianten tilltalar min personlighet mest; inte för att jag tycker om whiskey eller rök, men som du nog upptäckt i vuxenålder! Inte ens mamma är perfekt!

2012-01-27 @ 12:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0