Magen i v 12


naima gungar på gården


170 dagar kvar till förlossning!

Naima och jag är just nu hemma. Hon leker med dockor och jag får klä på dem. Även hon har fått på sig en dockklänning som är alldeles för liten. Vi ska snart gå till öppnis men vi måste klä på oss och handla först och jag måste fråga Christer och marianne om de kan vara barnvakt för jag ska på föräldrarråd ikväll! Fredrik ska nämligen ut och äta med jobbet...lyckost! Tråkigt väder men jag ser fram emot jul för jag tror att det här kommer bli den första julen som Naima verkligen fattar att det är jul. Snart är det även lucia. Ser fram emot det också. Helst skulle jag vilja vara med i ett luciatåg men jag är ju tyvärr inte med i någon kör...Det är synd. Naima hittar på att hon är rädd för monster bara för att hon vill sitta i mitt knä när jag skriver på datorn... jag ska jobba i em så Naima ska på dagis klockan 14-16- Det är bra att jag får in lite julklappspengar lagom till jul tycker jag!
Det är långt kvar till maj! Den 18 december så vi se bäbben igen på ultraljudet! jag känner hur den sparkar men hittills har inte Fredrik känt nåt!  Naima är säker på att tomten ska komma vilken minut som helst!
Nu har vi beställt 2009 års almanacka. Det är den ni har fått se smakprov ur hittills Tänkte lägga upp en bild till!
Kan även lägga upp en bild på min tjocka mage. Nu r jag nog ännu tjockare för bilden togs i v 12!

Alexandra leker hos Naima


Sofia 2 månader


Lekdag med Alexandra och Sofia igen

Tråkigt väder idag Vi har inte varit ute på hela dagen för det regnar men nu leker våra barn för fullt och hoppar nu från bordet till sofffan. Vi undrar när vi måste ringa 112! om vi hade varit smarta så hade vi redan tagit fajten och förbjudit dem att hoppa i soffan men det orkar vi inte... Nu ska jag visa Camilla hur bloggen fungerar så hon också kan skaffa en om hon vill! Tänkte snart lägga upp lite bilder så ni får se dem! Snart är det jul! Min bäbis sparkar i min mage!

RSS 2.0