Mitt liv som tvåbansmor

Lugnet har lagt sig. Jag behövde aldrig tampas med Naima ikväll för hon somnade inne hos grannen med vällingen i högsta hugg medan jag lagade hennes älskade glaspärlehalsband som hon tagit sönder. Marianne var snäll och höll i Albin som var hur nöjd som helst. Det är sånt som gör en mamma glad, att ha bra grannar som gör allt för mina barn. De hade varit på ÖB och köpt nya gummiband till Naima speciellt eftersom de visste att hon var så ledsen för halsbandet. Just nu ligger Albin och viftar i soffan men han vekar fotfarande sova så det är nog ingen fara tror jag!
Snart är det midsommar som vi ska fia med ettt tvillingpar på 6 mån som inte sover om natten och deras storasyster Edith som är tre. Det blir första gången vi faktiskt ska gå ner till midsommarstången och dansa med barnen. Förut har vi alltid bara fokuserat på att äta dricka sprit å ha trevligt men i år skulle ju Naima fatta vad midsommar går ut på!...
Idag har Albin varit sjöman. ( Se bild) Han har varit gnällig och snorig och inte velat ligga själv i vagnen för 5 öre!

Det är svårare än man kan tro att ha vå barn även om mina barn är snälla! Man hinner aldrig göra det man tänkt sig och Albin kommer alltid i andra hand för att hans skrik känns så ynkligt i jämförelse med Naima. Men jag tror inte han lider för han får ju hänga med överallt och har ju en syste som underhåller honom med sagor pussar och kramar och leksaker!
Han har fått följa med Naima till tandläkaren och fått veta att socker är farligt! Hon hade inga hål och jag är lättad över det!

Idag har jag äntligen fått iväg körkortstillståndert efter två veckors krångel med betalningen flr att det stod fel plusgironummer på hemsidan! Är nervös för hur det ska gå att köra med två barn i baksätet. kanske blir jag för nervös!...

Jag har även fått mjölkstockning och haft  39 graders feber i 4 dagar. ingen höjdare. Min sänka är på 53 och den borde ligga under tio och jag har vita och röda blodkroppar i urinen...Som tur är funkar amningen trots att det gör ont och nu har jag iaf slutat att svettas ner sängen varje natt!

Vi har badat badkar med Albin idag och han älskade det! Det är helt otroligt hur filosofiskt lagd han verkar vara. Naima kunde aldrig vara nöjd med att bara ligga å titta, men Albin älskar att ligga med huvudet bakåt och studera den röda tavlan med en elefant som vi har på väggen.
Naima har börjat visa att hon är svartsjuk och försökte sätta en fot på Albins mage idag på Öppna förskolan när han sov i liften....Sen var det såklart jättesynd om henne tyckte hon men jag tvingade henne att säga förlåt för så gör man ju inte!

Imogon blir det dans kring stång och gräddtårta på Naimas dagis och vi har köpt avskedsbuketter för trettio spänn styck som var jättefina och Naima valde färg  på rosorna till alla fröknar. Stina som är favoriten skulle självklart ha rosa och de anda fick röd och gul! Jag tänkte försöka hinna på stan imorrn och köpa nu BH som är lagom stor och nya kläder till mig och barnen för det har jag inte haft råd med på väldigt länge!...Måste försöka ha en budget bara för det är så lätt att köpa för mycket men åtminstone två par byxor och tröjor till mig och kanske en 500 var till barnen i klädväg! Naima behöve faktiskt lite nytt för hon har inget i storlek 98 /110 som hon är i nu! Nya skor skulle vara bra med men det kan bli svårt att hinna med! men jag har ju faktiskt 500 spänn på Din Sko från pappa och 60 kronor kvar på Åhlens att handla en present till familjen för!
Nu är det läggdags! Måste hinna kramas med Fredik innan Albin blir ledsen och vaknar och kräver att få vara i mitten! ; )
gonatt

Albin min lilla sjöman


RSS 2.0