Naima somnar....Räddas av en tablettask

Vad gör man klockan 17 en eftermiddag när Naima är så trött att hon nästan somnar....Jo, man sätter henne i soffan med en tablettask och hoppas på det bästa! Och tänk..det funkar! Jag struntar blankt i vad tandläkaren säger om det! Det finns ju tandborste! Idag träffade jag världens snällaste människa i kassakön. En pappa som går till Öppnis och som vet hur det är att inte ha pengar i plånboken när man betalar. Han halade raskt fram 200 spänn som jag raskt betalade tillbaka efter vi kommit hem från affären...Så jag slapp gå en gång till!
Naimas favvoprogram just nu är Oopsie daisy macka packa och Pinkibojjng...Eller vad det heter. Det är det skummaste program jag sett men hon älskar det!Jag väntar på att det ska börja innan hon somnar för då blir hon pigg igen!

Jag har fått Fredrik att godkänna att vi åtminstone ska åka och kolla på vagnen på Anna och Axel i Tranås som jag har kärat ner mig. i  www.annaaxel.se   Den kostar under 3000 men det blir väl en 500 i bensin! Vi kan ju hälsa på släkten i aneby så har vi slagit två flugor i en smäll! Kolla på duovagn focus! Jag vill ha den plomonfärgade för den är ju så snygg. Naima vill självklart ha den chockrosa men där går min gräns!

 Vi kan även tänka oss en Bolder Sd med fyra hjul från Polen, Kolla in www.bobbiway.com . Egentligen är jag inte så petig men jag har liksom blivit besatt av vagnar sedan jag blev med barn!

Snart är det kalas ! Det blir nog dyrt för det är ju två kalas. ett med 30 pers och ett med 20 pers...Herregud vad har jag gett mig in på!  Dessutom måste hon ju få present med och ag har dåligt med pengar som vanligt. Ny vinteroverall känns tråkigt men välbehövligt! Det blir nog en sådan!

Nu borde jag faktiskt börja med maten!....

Min födelsedag!

Den 4 februari fyllde jag 27 år. Det var en trevlig men lugn dag. Jag bjöd hit lite kompisar på fika och uppvaktades på sängen av Fredrik med en halv kokosboll + te och ett jättepaket. Det var en jättesnygg röd tavla på en elefant som sitter ovanför soffan. Blev jätteglad för jag trodde inte att han skulle köpa nåt sånt! Naima fick ha sin finaste sidenklänning med hjärtan på på dagis... inte bra de skulle måla och det kom såklart fläckar på den! Tur att den går att tvätta åtminstone.

Har börjat få sån här bobyggarinstinkt. Kollar som en galning på vagnar på Blocket och har tvättat babykläderna och inrett spjälsängen. Om jag visste att grannen som lånat den rökte skulle de aldrig fått låna den för jag har fått tvätta hela madrassen i badkaret och den är fortfarande inte torr och luktar fortfarande lite svagt av rök! Det är bara typ 90 dagar kvar...kanske mer, kanske mindre! Borde säga åt min chef att jag nog inte kan jobba länge till men jag vill ju jobba så mycket som möjligt. Fick erbjudande att jobba den 15 februari på Naimas släktkalas så jag fick tacka nej! Typiskt!

Det blir mycket kalas för Naima framöver både på Öppnis och härhemma...men det är kul med kalas!
Ikväll ska vi åka och simma på småbarnssimmet igen som vi gör varje torsdag. Det är kul men det är tur att Fredrik följer med för jag är ju så tjock och Naima är det ingen hejd på i vattnet!

Min syrra har äntligen börjat trivas nere i Vetlanda! Det är tur det för jag var orolig att hon skulle åka hem igen. Hon har fått en kompis som heter Kian och som är dansk! Coolt. Han verkar supersnälll men jag fattar inte alltid vad han säger!
Jag är så hungrig jämt nuförtiden och har dille på att äta hela citronklyftor och keso på hårdbröd! Inte tillsammans dock men ändå knäppt för det är ju inte så gott i vanliga fall!

Känns lönlöst på jobbfronten när man är gravid och det bara är tre månader kvar! ingen vill ha mig! Min arbetsförmedling har skickat ut nån blankett som jag måste fylla i och intyga att min arbetsgivare inte kan ge mig mer jobb än vad hon gör för att jag ska få min A kassa. ..
Men jag har fortfarande inte fått några pengar från dem för det är så lång handläggningstid...Tänk om jag var ensamstående. Då skulle jag tvingas leva på sos! Nu är det två timmar kvar till Naima ska hämtas...Borde väl plocka lite men det är så enformigt att göra samma sak varje dag!
 Ska uppdatera med nya bilder snart men fram till dess får ni nöja er med en gammal bild!

RSS 2.0