Jul och nyår

Jul och nyår hos familjen Fisk

Julen firades i Jönköping som vanligt. Den 20 december åkte vi till Aneby och firade frida som fyllde 30 år. Vi gav henne ett spabesök! Sedan bar det vidare till jönköping. Lämnade Naima över helgen för att åka hem och jobba. Kom tillbaks den 23 december med hela bilen fullpackad. Mormor elsa hämtades i vår bil! Julafton var lugn som vanligt. Jag åt för mycket godis och var uttråkad för jag får aldrig hjälpa till i köket... Satt mest i en fåtölj och glodde på TV. Naima fick typ 100 julklappar. Vi hade en hel flyttkartong med oss hem. Tomten var Matilda i år men jag tror att naima avslöjade det.
Sen bar det vidare till örebro till ett massivt släktkals hos Fredriks faster.
Matilda flyttar till London på Fredag. Spännande men tråkigt att hon ska bo så långt bort. Hon ska vara volontär i Svenska kyrkan i London. Vi får väl åka innan bäbben föds och hälsa på henne!
 
Tråkigt men nödvändigt. Fredrik fick Höganäskoppar i föödelsedagspresent men jag hade gärna valt andra färger, men eftersom det var Fredriks present har jag ingen bestämmanderätt! Vi åkte sen vidare till Stockholm. Stannade till den 30. Kul att vara hos morfar. Naima fick en snow racer. Hon blev så lycklig att vi var tvungna att provåka direkt! Jag fick även träffa Ea en snabbis ochse på gamla videoband från vår barndom! Kul!

 Sen bar det av hemåt för att fira nyår i Vadstena hos Hjördis och Micke. Supertrevligt bortsett från en stackars gnyende cockerspaniel som inte tålde nyårssmällar! Hem igen! Gud så skönt men imorgon börjar tråkvardagen igen! jag måste ringa och sjukskriva mig för jag får så ont i ryggen när jag jobbar hos N-E. Vill ha mina pengar från Alfakassan men måste väl ringa å tjata! Borde ha rätt till havandeskapspenning from mars men jag vet inte...
Letar rätt på en vagn åt bäbben på Blocket men det är så svårt!...Vill ha en blommig ny kombi som inte kostar mer än 3000! Svårt! Finns bara typ gråa Brio kombi. Har inte folk nåt sinne för färger?...
Väntar på att Moster Patricia och Morfar ska komma hit. De är på väg till Ädelfors folkhögskola där minsyster ska gå på en hjärnskadelinje och få bo i en egen lägenhet! Spännande! Vi ska bjuda på mat! Naima väntar med spänning!

RSS 2.0