Naima i soffan


En heldag med Alexandra och Sofia

Idag har varit en rolig dag. Vi har lekt med familjen Dahlberg hela dan och Naima somnade i vagnen 17.45 alltså 18.45 enligt hennes hjärna. jag har även gjort en heroisk insats och skurat derat kök för det behövdes verkligen och mina strumpor blev så skitiga att jag blev tvungen att låna ett par av Camilla. Vi har även varit en sväng på öppnis och ätit pizza på Sandras. Imorse kom så äntligen diskmaskinsmannen och lagade diskmaskinen igen så nu slipper vi handdiska
Fick en romantisk middag med levande ljus av Fredrik eftersom Naima sov .Har sorterat miljontals med tvätt och känner nu äntligen att jag kan slappna av.  Läbgtar efter min bäbis, men vi får ju se den imorrn på ultraljudet!  Naima känns väldigt pappig just nu. Det är bra för sen blir det ju bara pappa för hela slanten när syskonet föds!
Nu är det tv dags och sne sängen. Bägge två är vi trötta så det blir nog tidigt ikväll, men hu vad mörkt det blir tidigt om kvällarna när mörkret faller!

Naima gungar på Gransnäs


Naima hos morfar i somras badar balja


Nu är vi hos pappa. Halleluja för den extra timmen!

Idag är en tråkig och regning dag. Patte och Naima sitter och målar i köket och jag tar en paus för mig själv.
Min pappa ska få en överraskning av mig. Om allt går bra så har jag nu skrivit till Design Simon och Tomas på tv 3 för att fråga dem om de vill göra om pappas sovrum så att han kan bo där utan att få mardrömmar ; ) Det ser verkligen inte klokt ut. Sönderrivna tapeter och junk överallt. Mörka lakan som gardiner för att inte släppa in ljus och en förfärlig blommig soffa som är min farmors ( den passar hos henne men inte hos pappa)

Igår kom farmor och Maggan hit. Det var kaos men otroligt kul. Min faster skrattar högt och ljudligt åt allt och min pappa blir som en Clown och skämtar hela tiden.  Vi har även berättat att farmor ska få ett nytt barnnarnsbarn. Det var roligt. jag slog in en present och skrev en lapp där det stod att den 9 maj kommer en ny liten släkting i familjen! En sån lapp vill jag också ha när jag får barnbarn!

Vi övningskörde även igår. Det gick bra men som vanligt fick jag nervsammanbrott för nånting som inte gick så bra!
Vi fick tillbaks vår timme inatt. Naima sov i jespers rum hela natten och sen har hon varit vaken sen 6.30 alltså 5.30 enligt min hjärna...Klockan 8 gav Fredrik upp och gjorde frukost

Snart är det väl lunchdags kan jag tro. Det kurrar i magen. Vi får pappas goda köttfärssäs! På tisdag är det ultraljud på US. Det ska bli kul! Annars hoppas jag på mer jobb nästa vecka. Skulle va kul om de ringde från dagis igen men de kanske inte gillade den där missen med den olåsta dörren och två barn som sprang ut....jag fick springa ut i strumplästen med ett barn på armen...Inte så kul, men å andra sidan förstod jag inte riktigt varför jag som var vikarie skulle klara av att klä på 4 barn i 1-3 års åldern när ordinarie fröken stannar kvar med tre barn inomhus?.... Hon ville väl testa mig?

Nu ska jag försöka lägga upp de bilder som inte kom med förut. Hoppas att det fungerar
ha det gött och njut av den extra timmen!

Utkast: Senaste nytt! ...

Senaste nytt!

Patte är här. Vi åker till pappa i Väsby ikväll och stannar över helgen. Det blir antagligen släktmiddag  och jag ska avslöja den stora hemligheten för de som inte vet. Är just nu i v 12. Vi har varit på öppnis  och gympan den här veckan. Det tycker Naima är jättekul. Nu är det Hitta Nemo som gäller. Har varit inne på anna och axels hemsida som har jättesnygga barnvagnar som jag så gärna vill ha! Tänkte åka på stan idag men naima kissade i sängen inatt så jag måste tvätta täcket...Har sovit sådär bra senaste veckan. Fredrik håller på å bli sjuk. Jag ska köra hela vägen till Stockholm idagDet var länge sen vi var där nu så det ska bli kul att träffa pappa igen. Inget jobb mer den här veckan. Vi har äntligen varit och badat igen. Det var kul!
Gud vilken osammanhängande blogg det här blev...Herreguud!

Uppdatering av mitt liv

I Lördags kom Alexandra och lilla Sofia med mamma och pappa hit och hälsade på en stund. De leker jättebra ihop och vi fick fina bilder på dem som jag ska lägga upp. Naima och Alex dansade . De var så söta.

Söndag
Jag jobbade hela dan hos N Eoch det gick bra och Fredrik lagade god mat till mig när jag kom hem.

Måndag
återigen jobb hos N E. På kvällen kom min mamma och syster hit. De ska åka och titta på en folkhögskola i Vetlanda för hjärnskadade vilket jag tror blir bra för Patricia som behöver skaffa sig ett eget liv! De ligger dock 50 mil från Stockholm men det finns tydligen dierktbussar så det går att åka hem på helgerna. Dessutom har Matilda kommit in på samma folkhögskola. Hon läser friskvård. Hon tycker väl inte att stället är det allra roligaste att bo på men trivs på skolan så hon flyttar antagligen in till Vetland, den stora metropolen , ) Hoppas bara att patte kommer gilla stället och börja där. Jag har lovat att hälsa på eftersom både matlida patte och Mormor bor där.

Tisdag

Steg upp tidigt. Naima gick till dagis i ösregn. Kom hem. Letar efter mina borttappade nycklar! Ska städa i köket. Jobbar 2 h hos Nils Evert. Skönt att det inte är hela dan. Skulle inte pallat. Naima ska hämtas på dagis. Vi ska gå och handla. Laga mat och vänta på att mamma och patte kommer tillbaks. Patte stannar här till fredag för då ska vi åka till pappa och berätta att hans ska bli morfar. Farmor kommer på lördag . Hoppas även att Maggan kommer!

Nu ska jag söka jobb på ams hemsida...kul!


Jag har coola motorcrosshjälmen!


Övningskörningsdag!

Idag är det lördag och då får man äta godis. Naima är frisk och proppar i sig för fulla muggar. Mormor och pierre har varit här. Igår var vi på en konsert med Helmut Jederknuller. Vi har  även varit på Cloettafabriken i Ljungsbro och handlat choklad. Nu har vi en årsförbrukning. På vägen hem gjorde jag en megatabbe och svängde av mot Helsingborg istället för LINKÖPING...Inte bra så vi fick åka ända till Mjölby innan vi kunde vända...Fattar inte hur det kunde bli så fel. jag och fredrik blev såklart osams när jag läste fel på skylten och jag hävdade att jag aldrig mer ville köra med honom.

Nu lagar Fredrik köttfärssås och spagetti och igår gjorde han världen bästa middag! vi fick fläskfile med bearnaisesås som var hemgjord och ungnsbakad potatis! Jag har nog världens bästa kock till sambo...Själv är jag värdelös på att laga mat!

på eftermiddagen ska vi till tvillingarna Melvin och Vilgot. Få se om min hjärna orkar med stojet. de är så vilda! Naima gillar dem såklart och deras föräldrar är jättesnälla!

Annars är det rätt välstädat och fint här för tillfället! Känns skönt. Imorgon ska jag jobba! Sådär kul! Fredrik ska vara i garaget hela eftermiddagen, men det är han värd! Snart fyller han trettio. D¨m¨ste hitta på världens bästa present men jag har ingen aning förutom att jag skulle vlja resa men det blir alldeles för dyrt. kan sträcka mig till middag oc bio på stan med barnvakt kanske. Men han måste ju få nån sots present också! Tänk idag fick naima alla mina gamla skor som mamma har sparat. Hon är så glad och spriner omkring här. algot var här också. Han har fortfarande världens längsta hår och min mamma var säker på att han var en tjej som alla andra!

Nu ska jag ladda upp en snygg bild på mig som mc förare...Det ni ( Min bror Jesper kör motorcross)

Ok! Sorry att jag inte är världens bästa bloggskrivare

Hej!

Idag har jag varit världens bästa hemmamamma och har städat diskat tvättat och torkat spyor från golv eftersom Naima såklart fick magsjuka och diarré dagen till ära! Känner att det finns en del bilder på min lillla sötis som behöver läggas upp eftersom jag brukar vara dålig på det. Lilla Naima kräks upp allt vad hon äter och jag blir lite orolig att hon ska smitta resten av familjen. Inte bra att vara magsjuk och gravid samtidigt ; )
I helgen komer mormor om vi inte blir sjuka...

Har jobbat som en tok denna vecka och vill gärna fortsätta att jobba mycket eftersom jag trivs med att jobba. Hoppas kunna få havandeskappenning eftersom jag ändå har ett tungt jobb! men helst av allt vill jag jobba för att få upp föräldrarpenningen! Har inte sagt nåt till nån på jobbet än eftersom jag är rädd att de ska pjoska med mig!
snart ska vi på ultraljud! Gud vad spännande. Har redan varit på ett  vaginalt men allt såg bra ut så nu behöver vi inte oroa oss! Jag tror på en pojk men vi får väl se om jag har rätt ; )
Guud vad mycket tvätt det kan bli då!Speciellt när barnet kräks. Tur att det går att tvätta sofföverdragen!

Har varit lite deppig över att jag inte haft fast jobb ett tag och inte orkat så mycket, men så fort de ringer så blir jag glad och rycker upp mig och städar och donar här hemma till på köpet! Idag mår jag bra men då är ju Naima sjuk istället. Har betsämt mig för att väcka henne om en halvtimme om hon inte har feber. Borde gå till affären men vågar inte gå ut ifall hon skulle kräkas!
Annars känns livet bra. Börjar fatta att jag är gravid nu när nästan alla vet. En del säger till och med att det syns fastän jag bara är i vecka 12. Passar även på at gratta Hanniken som också äntlgien är gravid och hoppas på att det går vägen denna gång! Ser fram emot att få min bäbis! Men har ännu inte börjat nojja med bäbisprylarna! Sparar det ett tag. Tror jag vill gå över vecka 20 först. ; )Vi har bestämt oss för att bo kvar i trean så länge det går ( ca 2 år) tror jag att man står ut men sen vet  vi inget. Om jag bara får fast jobb så har vi lätt råd med ett hus!
Imorgon om allt går vägen ska jag på insulindelegeringskurs ! Då kan jag själv ge sprutor och slipper vara beroende av hemtjänsten! Vill bara inte bli sjuk!!!

Nu kommer lite bilder på Naima! Fast jag vet inte riktigt hur man gör

Naima och Agnes på läger i Gransnäs


RSS 2.0